Éjjel-Nappal Budapest

Karola kikötözve ejti csapdába Farkast

rtl.hurtl.hu

2021. november 5. 21:50

Lara nekiesik Toninak, Roland megcsókolja Evelint, Karola túljár Farkas eszén.

Toni ledöbben, amikor a tornacsarnokban Lara alaptalanul fejbe dobja őt. Mikor szóba hozza Larának a dolgot, mert azt feltételezi, hogy a lány még mindig Kornél miatt féltékeny rá, Lara keményen megbántja őt. Később, amikor Larával kitolnak az osztálytásai, Toni még az ellenszenves viselkedése ellenére is segít neki. Ám Toni hála helyett ismét csak gyűlölködést kap a lánytól.

Roland ismét maga alá kerül, mikor a bárban látja egy szerelmespár boldogságát. A negatív érzések másnap sem hagyják nyugodni, amikor a saját otthonában is mindenhol szerelmespárokba botlik. A frusztrációját edzéssel próbálja legyűrni, de ezzel mindenkit elkerget maga körül. Evelin érzékeli, hogy Roland nincs jó passzban, ezért elhívja egy meglepetés programra, de az este nem várt fordulatot vesz.

Karola nem hiszi el, hogy Farkas tisztességtelen ajánlatot tesz neki. Bár a lakótársai megerősítik: jól döntött, hogy visszautasította a férfit, Vivinek sikerül rávennie, hogy meggondolja magát. Karola számára világossá válik, hogy a férfi azt hiszi, rendelkezhet felette. Ezt viszont nem hagyhatja, ezért csapdát állít. neki.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#toni#roland#evelin#farkas

Címlapról ajánljuk