Éjjel-Nappal Budapest

A showgirls szexi tánca megmenti a Klubot?

rtl.hurtl.hu

2021. október 26. 22:50

Gábor volt barátnője sértegetni kezdi Szofit, Vivi kitalálja, hogyan menthetik meg a Klubot, Márk átveri Teklát.

A villa lakói Balutól megtudják, hogy a klubban minden a feje tetején áll és attól félnek, hogy végleg bezár a hely. Mesiéknek lelkiismeret-furdalása van, Karola és Bence pedig úgy gondolja, hogy el kell mondaniuk az igazat. Azonban Vivi feldobja az ötletet, hogy mi lenne, ha azzal mentenék meg a szórakozóhelyet, amihez a legjobban értenek. 

Szofi és Gábor összefutnak Gábor egyik exével, aki elhívja őket egy délutáni fürdőzésre, de azonnal kap is az alkalmon, hogy beszóljon Szofinak a fürdőruhája miatt. A lány úgy dönt, csak azért is elmegy szerelmével és barátaival lazítani, de alakja miatt végig feszélyezve érzi magát. Amikor meghallja, hogy a csajok a háta mögött gúnyt űznek belőle, minden önbizalma elszáll, de Gábor közbelép és megvédi barátnőjét.

Márkot továbbra is nyomasztja, hogy beszélnie kell Teklával a terveiről. Nem tudja, hogyan közölje a lánnyal, hogy fél évre elutazna, mikor minden olyan harmonikusnak tűnik kettejük között. Mielőtt esélye lenne beszélni vele, Tekla véletlenül tudomást szerez az utazásról, és megpróbálja meggyőzni, hogy maradjon. Miután Márk elment a személyes találkozóra barátjával, jó hírrel tér vissza a hajóra, amivel boldoggá teszi gyermeke anyját. Később kiderül, hogy mégsem volt teljesen őszinte a kismamával.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#gábor#mesi#evelin#bécy#tekla

Címlapról ajánljuk