Éjjel-Nappal Budapest

Joe és Barbi útjai végleg elválnak

rtl.hurtl.hu

2021. október 20. 22:50

Evelin és Péter összejönnek, Livi elárulja titkát Norbinak, Szofiékat megpróbálják átverni, Joe és Barbi szakítanak.

Livi elmegy az albérletbe, azt remélve, hogy találkozik Gáborral és ismét flörtölhet vele. Zuhanyzás közben szerette volna meglepni a férfit, de rossz emberre nyit rá. Mikor elszégyelve magát Norbi szobájába szalad, a fiú rögtön kihasználja az alkalmat, hogy megtudja, kivel feküdt le. A lány egy ideig húzza barátja agyát, de végül kiböki Gábor nevét.

Vivi kavarása miatt Evelin ismét kiakad Petire. A csalódott lány passzív-agresszív módon próbálja kicsalni a fiúból az igazságot, de nem jár sikerrel. Péter elmegy a lány munkahelyére is, ahol Evelin szembesíti azzal, amit látott, de a srác hiába magyarázkodik, nem hisz neki. Végső kétségbeesésében Péter azt kéri Vivitől, hogy mondja el, mi az igazság…
 


Szofi és Tamara izgatottan beszélnek az egyik nagyon sármos beszállító pasiról, aki ma érkezik a Frufruba. Gábor kíváncsiskodni kezd a férfiról. Kiderül, hogy Giovanni estére a városban marad, és meghívja a Frufru csapatát egy kis bulizásra. A csapat végül a T.É.R-ben köt ki, akikhez Joe is csatlakozik, de ő is ellenszenvesnek találja a nyájas Giovanni-t, ráadásul összetűzésbe kerül vele.

Joe egyedül tér vissza Spanyolországból, ami nagyon meglepi a többieket. Mikor kérdezősködni kezdenek Barbiról, kiáll eléjük és elmondja, hogy szakítottak a nővel. Ez a hír sokkol mindenkit és bár a férfi is úgy érzi, jobb lesz így, ürességet érez legbelül. A szobájába vonul, hogy kipakoljon a bőröndjéből. Tamara követi őt és bevallja a férfinak, hogy be szeretne költözni az Albiba. Joe meglepődik, de úgy tűnik, egyáltalán nincs ellenére.

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#norbi#livi#szofi#gábor#barbi

Címlapról ajánljuk