Éjjel-Nappal Budapest

Joe elutazik Barbihoz Spanyolországba?

rtl.hurtl.hu

2021. október 15. 22:50

Gábor összejön Szofival, Teklát kidobják a hostelből, Joe Barbi után megy?

Teklának egyre rosszabbul viseli, hogy a dühös szomszédjuk a síró Zente miatt veszekszik vele. Tovább romlik a lány kedve, amikor Máté üzenetet küld neki, hogy válni akar. Márk elviszi Teklát a fodrászatba, hogy barátai felvidítsák a kedvetlen anyukát. Tekla egyedül megy vissza a hostelbe, ahol Zente ismét sír, a menedzser pedig kidobja őket. A lány nem tudja elérni Márkot és kétségbeesésében szüleitől kér segítséget.

Gábort lelkifurdalás kínozza, amiért lefeküdt Livivel. Megpróbál beszélni a lánnyal, hogy szigorúan maradjon kettejük között, ami történt, de azt nem mondja el, hogy elsősorban Szofi miatt szeretné titokban tartani. Később Livi elmegy Gáborhoz, de pont akkor toppan be, amikor Szofival szexelnek, a férfi pedig megijed, hogy máris véget ér a boldogságuk Szofival.

Joe és Tamara egymás mellett ébrednek, a lány pedig lazán közli, hogy lelép a szobájába, mielőtt bárki észrevenné, hogy itt töltötte az éjszakát. Miután Gábor értesül arról, hogy Barbi lelépett, bemegy Joe szobájába, hogy megtudja, mi zajlik kettejük között. Joe elmondja, hogy hiába szeretik egymást, ha teljesen mást szeretnének az élettől. Este együtt sétálnak Tamarával és a beszélgetésük hatására Joe úgy dönt, Barbi után utazik Spanyolországba, hogy így vagy úgy, de rendezzék a dolgaikat.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#szofi#livi#tekla#zente#barbi

Címlapról ajánljuk