Éjjel-Nappal Budapest

Vivit egy ismeretlen férfi rángatja le a színpadról

rtl.hurtl.hu

2021. október 12. 22:50

Toni és Dani hivatalosan is összejönnek, Joe és Tamara közel kerül egymáshoz, Vivit elhurcolják?

Toni újabb éjszakát tölt Danival, ezúttal már egy párként, bár barátaik előtt egyelőre titkolják a kapcsolatukat. Este bulizni indulnak Norbi partijára, ahol úgy tűnik, Kornél képes higgadtan kezelni a helyzetet. Ám az este előrehaladtával a két srác ismét beszólogat egymásnak. Toni közéjük áll, és dühösen közli Kornéllal, hogy csak akkor maradhatnak barátok, ha elfogadja, hogy ő és Dani hivatalosan is együtt vannak.

Tamara nagyon elégedetlen az életével és úgy dönt, hogy visszaköltözik Joe albérletébe. Tivadarnak elmondja, hogy le akar számolni azzal, hogy folyamatosan másoknak akar megfelelni, ezért elhatározzák, hogy Tamara külsejét is átalakítják. Az átalakítás remekül sikerül, viszont a nagy változás hevében Tamara beolvas Barbinak, amit a lány nagyon a szívére vesz. A visszaköltözés során Joe-t lenyűgözi a lány megújult külseje és közelebb kerülnek egymáshoz.

Karolának pocsék a kedve, mert nem biztos benne, hogy meg tud élni a Showgirls-ös vállalkozásból. Amikor a lányok ráadásul edzés közben ismét civakodni kezdenek, Karola már-már ott tart, hogy feladja az üzleti terveit. Később azonban reményt kelt benne, amikor sikerül kihasználnia Bécy szorult helyzetét, és megszervez egy fellépést a Klubban. A lányok forró hangulatot teremtenek, az előadásuk csúcspontján azonban Vivit egy dühös, ismeretlen fickó lerángatja a pódiumról.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#toni#dani#barbi

Címlapról ajánljuk