Éjjel-Nappal Budapest

Joe megismerkedik Majával

rtl.hurtl.hu

2021. szeptember 20. 22:50

Joe meglepő ajánlatot kap. Karesz találkozik Réka édesapjával. Evelin féltékeny lesz Vivire.

Joe elmegy a megbeszélt találkozóra Barnával, ahol felbukkan Maja is. Hamarosan kiderül, hogy ő a műhely új tulajdonosa, ráadásul Barna új barátnője is. Joe nosztalgiából egy kicsit segít a nőnek, aki később egy vonzó ajánlatot tesz Joe-nak: szálljon be ő is a műhelybe. Joe egyelőre nemet mond, viszont felajánlja, hogy néha besegít a lánynak. Hamarosan azon is elgondolkozik, hogy nem kellene-e eladnia a fitnesztermét, és újra egy műhelyt nyitnia.

Pétet elkíséri Evelint egy nagy bevásárlásra, ahol a lány egy felszabadult pillanatban megfeledkezik a frusztrációjáról. Evelin magán is meglepődik, amikor később szinte kiprovokálja, hogy Peti mégis odaköltözzön a házba. Egy intim pillanatban majdnem megcsókolják egymást, de Evelin az utolsó pillanatban kimenekül a teraszra. Karola meggyőzi, hogy hallgasson a szívére, és ne féljen attól, hogy megbántják. Evelin elhatározza, hogy hagyja magát sodródni az árral, de amikor Vivi később megjelenik a házban, kitör a féltékenység.
 


Karesz boldogan készülődik egy grillpartira Réka szüleihez. Milán és Bella furcsálják a gyors tempót, de barátjuk jókedvét nem tudják elvenni a gyanakvásukkal. Karesz el van ájulva Réka apjától, és megtisztelve érzi magát, amikor egy szerződést ajánlj neki. Milán próbál utalni rá, hogy Kareszt ki akarják használni, de a fiú meg van győződve róla, hogy pusztán szimpátiából segítenek neki. Felháborítja az a feltételezés, hogy megismétlődhet a Kikis történet, és újra áldozattá válhat. Milán gondterhelten attól tart, hogy erre végleg rámehet a barátságuk, és elhatározza, hogy szemmel tartja Rékát.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#barna#bella#evelin

Címlapról ajánljuk