Éjjel-Nappal Budapest

Nem hiszed el! Lali bébiszitternek áll…

rtl.hurtl.hu

2021. szeptember 15. 22:50

Tekla kibékül a szüleivel. Virág lebukik Lali előtt. Kornél bevallja titkát Toninak.

Amikor Barbi megtudja, hogy az anyja egy ideig nem tudja vállalni Noah felügyeletét, teljesen kétségbeesik. Később beszél Virággal, de a lány az óvodai munka miatt nem tudja vállalni a feladatot. Lali azonban felajánlja segítségét, amit Barbi kisebb kétségek között végül elfogad. Virág a biztonság kedvéért a próbanapon messziről szemmel tartja a parkban játszó Lalit és Noah-át, de gyorsan lebukik...

Kornél megpróbál magyarázkodni Toninak, de a lány már egy szavát sem hiszi el. A srác képtelen megosztani Tonival a félelmét, ám később mégis elmegy a lányhoz. Vajon hogyan fogadja Toni a srác legféltettebb titkát? 
 




Mikor Márk egy időre felszívódik, Tekla úgy érzi, hogy magára marad a gyerekkel, és megpróbálja rendezni a viszonyt a családjával. Attila elérzékenyülve békül ki a lányával, és amikor Tekla később hazamegy a szülei lakásába, arra a döntésre jut, hogy átköltözik a szüleihez. Márk később idegesen felkeresi a lányt, és számonkéri a hirtelen jött döntéséről. Tekla kiakad, és felvilágosítja a fiút, hogy semmilyen módon nem kell neki beszámolnia a döntéseiről.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#toni#tekla#barbi

Címlapról ajánljuk