Éjjel-Nappal Budapest

Mesi durva választás elé állítja Bencét

rtl.hurtl.hu

2021. szeptember 9. 22:50

Joe Márk nyomába ered. Toni megmenti Danit. Bence kutyaszorítóba kerül.  

Kornél megdöbben, amikor Toni a közös programjuk helyett inkább Danival tanul. Mindeközben Danival a bűnöző haverjai közlik, hogy aznap este vissza kell adnia a pénzt, különben elbánnak vele. Később a srácok ismét megjelennek és rátámadnak Danira. Toni menti ki a fiút a veszélyes helyzetből.

Joe meg akarja tudni, hogy hol van Márk, de Tekla nem hajlandó segíteni. Később Barnáék segítségét kéri, és nagyon reméli, hogy talál Márk ellen valamilyen terhelő bizonyítékot. Joe környezete nem reagál valami fényesen: Barbi nagyon mérges szerelmére, és Gábor sem tudja lebeszélni barátját a magánnyomozásról. Este Joe kap egy infót Barnától, így úgy dönt, hogy titokban Márk nyomába ered…
 


Mesi egyre inkább túlzásokba esik a T.É.R.-ben. Adriánnak és Vivinek is elege lesz belőle, ráadásul lassan Bence is belátja, hogy ez nem mehet így tovább. Később Mesi összeveszik Bécyvel a klubban, de valójában már azt se bánná, ha kirúgnák őt onnan, hiszen szívesebben dolgozna együtt Bencével. Bence segíteni szeretne a lánynak, de kutyaszorítóba kerül, amikor Mesi döntés elé állítja: vagy ő vagy Adrián marad a T.É.R:-ben dolgozni.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#tekla#barbi#gábor#barna#toni#dani#mesi#bence#adrián

Címlapról ajánljuk