Éjjel-Nappal Budapest

Mesit kikezdik a munkahelyén?

rtl.hurtl.hu

2021. április 1. 22:45

Miközben Mesinek meg kell küzdenie a féltékeny munkatársaival, André továbbra is a Bori iránti érzéseivel küszködik, Livi pedig a nagy lakáskutatásban visszautasíthatatlan lehetőséget kap.

Livi nem tudja, hol lakjon, hiszen Kornélnál sem maradhat örökre, viszont Mátéhoz se szeretne visszamenni. Végül ráeszmél, hogy nagyon nehéz olyan lakást találni, amit meg tud fizetni és még tetszik is neki. Sorsszerűen megismerkedik két fiúval, akiknek van egy szabad szobájuk…

André beismeri magának, hogy többet érez Bori iránt, hiszen amikor a lány segítséget kér tőle, rögtön ugrik és bármit megtesz, amit csak kér. Akármennyire is próbálja elterelni a figyelmét, nem megy neki. Végül bevallja érzéseit, annak ellenére, hogy Bécy kinevette. Este azonban elcsábul egy kicsit:
 


Mesi kiváló problémamegoldó képessége miatt Bori kinevezi őt utódjává. Eleinte fél, hogy túl sok számára a feladat. Természetesen nem mindenki rajong az új főnökért, hiszen sokan pályáznak a Klubban erre a pozícióra. A féltékeny csajok és Mesi között hamar megkezdődik a harc.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#mesi#bori#andré#bécy#livi

Címlapról ajánljuk