Éjjel-Nappal Budapest

Evelin megszívatja Kristófot

rtl.hurtl.hu

2021. február 23. 21:00

Norbi csalódik barátaiban. Roland nekiesik Botondnak. Evelin ismét bulizni megy.

Norbit lelkifurdalás kínozza, mivel nem Kornél, hanem Dzseni vette ki kérdezés nélkül a pénzt a kosztpénzből, és ő igazságtalanul vádolta meg a haverját. Feldúltan beszámol erről Livinek, mire Livi bűntudatosan bevallja Norbinak, hogy ő is tehet erről a helyzetről, mert nyomást gyakorolt Kornélra, hogy tegye vissza a pénzt a kasszába. Amikor Norbi dühösen megkérdezi, hogy miért csinálta ezt, Livi azzal védekezik, hogy rajtakapta Kornélt, amikor közmunkát végzett. Livi számára egyértelmű volt, hogy biztos, hogy Kornél vette el a pénzt. Norbi úgy érzi, hogy minden barátja átveri őt.

Miután Bori tegnap Roland lába elé hajította a jegygyűrűjét és közölte vele, hogy már nincs közös jövőjük, Roland mégsem gondol arra, hogy feladja. Reménykedve vár Borira, ám helyette Franci bukkan fel, aki megpróbálja rávenni Rolandot arra, hogy menjen el. Roland azonban megmakacsolja magát, különösen azután, hogy Botond közli vele, hogy mostantól ő lesz Bori mellett. Roland azt követeli Boritól, hogy mondja meg neki, hogy érez-e valamit a fiú iránt vagy sem.
 


Evelin reggel depis lesz, amikor a mobilján megjelenik egy emlékeztető, hogy ma lenne az évfordulójuk Dáviddal. A legszívesebben visszabújna a csigaházába, ám a haverja, Kristóf ezt nem akarja megengedni neki. Amikor Bence és Gábor is lemondja a műszakját a T.É.R.-ben, Kristóf – Joe rosszallása ellenére – rábeszéli a habozó Evelint, hogy vigyék együtt a bárt. Este Kristóf még egy fogadásba is belemegy Evelinnel: ha meg tudja szerezni a szexi Izabellát, Evelin kénytelen lesz a Kristóf által kitalált koktélt felvenni az itallapra. Evelin belemegy a fogadásba, majd kieszel egy tréfát Izabellával, hogy megszívassák Kristófot.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#norbi#dzseni#livi#bori#roland#evelin#bence#gábor

Címlapról ajánljuk