Éjjel-Nappal Budapest

Bori beavatkozásra készül

rtl.hurtl.hu

2020. december 10. 21:00

Dzseni megkéri Gábor kezét. Bori le szeretné szedetni a melleit. Tekla összeveszik édesapjával.

Bori kis híján beleőrül a félelembe, hogy esetleg ismét kiújul nála a rák. Állandóan hajba kap emiatt Rolanddal, és végül azt hiszi, hogy újabb csomót talált a mellében. Franci tanácsára elmegy az orvoshoz, aki megrémül, mikor Bori komolyan fontolóra veszi, hogy leveteti a melleit. Roland döbbenten hallja Francitól, hogy mit tervez Bori.

Dzseni reggel döbbenten tudja meg, hogy Gábornak egész nap dolgoznia kell, így veszélybe került a terve, hogy megkérje a kezét. Livi meg tudja nyugtatni az ideges Dzsenit és megígéri neki, hogy Norbi el fogja vinni Gábort a megbeszélt helyszínre. Norbinak valóban sikerül elcsalnia a mit sem sejtő Gábort a T.É.R.-ből, ám Dzseni álma nem válik valóra.
 


Tekla belesüpped az önsajnálatba, amivel teljesen a szülei agyára megy. Attila és Dóra megpróbálják rávenni a lányukat, hogy menjen el egy állásinterjúra, ám Tekla az utolsó pillanatban faképnél hagyja az apját. Attila nem igazán tud együtt érezni Teklával, aki önhibájából került ebbe a helyzetbe, így szörnyen összevesznek. Amikor Attila közli a lányával, hogy csalódott benne és nem ilyennek nevelte, Tekla nem bírja tovább: közli szüleivel, hogy elköltözik, és a szülei végül is nem állítják meg őt.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#dzseni#gábor#norbi#bori#roland#franci#tekla

Címlapról ajánljuk