Éjjel-Nappal Budapest

Mesi megpróbálta meglopni a szüleit

rtl.hurtl.hu

2019. október 2. 20:10

Szofi megtudta, hogy Tamás felakar mondani. Teó és Karola is feszültek voltak a dalbemutató napján. Mesi és Karesz teljesen leégtek.

 

 

Mikor Valter megismétli az ajánlatát, hogy Tamás beszállhat a start-up üzletébe, Tamás szkeptikusan visszautasítja azt. Csak Flórának sikerül változtatnia Tamás hozzáállásán. Mikor Szofi a fodrászatban véletlenül megtudja, hogy Tamás fel akar mondani a Bécy-klubban, aggódni kezd, hogy Tamás, akinek mindig a biztos megélhetés volt a legfontosabb, hibát készül elkövetni.

Nézd meg itt, ahogy Tamás végleg felmond Bécy-nél!

Reggel Karola nagyon izgatott, mert este lesz a dalbemutató fellépése a T.É.R-ben, de rögtön befeszül, mikor Maxim kijelenti, hogy táncolnia is kell, Bori felajánlja, hogy az egyik kolléganőjével szívesen lesznek Karola háttér táncosai, és majd összedobnak egy könnyű koreográfiát. Közben Teó feszült, amiatt, hogy Karola fellép, Roland nem érti, mi a baja. De Evelin rögtön rátapint a lényegre és megtudja Teótól: Teó és Karola közt elcsattant egy csók.

Nézd meg itt, ahogy Teó szerelmet vall Karolának!

Mesi fél, mert Karesszel mindössze pár forintjuk maradt a hónap végéig. Telefonhívást kap az anyjától, aki emlékezteti őt rá, hogy születésnapi buliba kell mennie ma hozzájuk. Mesi elmegy a szülinapra, ahol végig kell hallgatnia a beszámolót az unokatestvére pompás életéről, amitől Mesi egy csődtömegnek érzi magát. Nem sokkal később Mesi kísértésbe esik, hogy meglopja a szüleit.

#Éjjel-Nappal Budapest#mesi#dalpremier#bécy

Címlapról ajánljuk