Éjjel-Nappal Budapest

Bence végre igaz barátokra talált Budapesten?

rtl.hurtl.hu

2019. szeptember 23. 20:10

Bencéhez váratlan vendégek érkeztek. Flóra versengeni kezdett régi barátnőjével. Joe és Dávid összevesztek.

Bencét váratlan vendégek lepik meg a szalonban, gyerekkori barátai érkeznek hozzá. Először azt hiszi, hogy ez csak villámlátogatás, ám később egy baráti sörözés közben kiderül, hogy Ákos és Norbi tanulni jöttek fel. Ákost követte a barátnője Kata, aki szintén a srácokkal tanul, Dzseni édesanyja pedig ápolónői állást kapott a városban, így ő is költözik.

Nézd meg itt, amint Bence megtudja a jó hírt barátairól!

Flórát váratlanul meglátogatja a régi iskolai barátnője, Anna, akivel habár mindig is jóban voltak, kapcsolatuk elég kompetitív. Flóra a viszontlátás öröme mellett be akarja bizonyítani Annának, hogy ő is vitte valamire az életben, és először az otthonukkal próbálja lenyűgözni a lányt. Amikor az a sikeres férjével dicsekszik, Flóra fel akarja vele venni a lépést, és hazudik Tamás munkájáról.

Nézd meg itt, ahogy Flóra beég a barátnője előtt!

Miután az elromlott zuhanyzó miatt vita alakul ki Joe és Dávid közt a DJ Sport Fitness-ben, Joe bezárja aznapra a termet. Az albérletben Joe rájön, hogy megígérte Dávidnak, hogy rendbe hozza a kocsiját, amire este szüksége lesz. De mivel Dávid a veszekedésük miatt makacsul visszautasítja Joe segítségét, ő is befeszül, és mérgében hagyja, hogy akkor Dávid próbálkozzon egyedül.

#Éjjel-Nappal Budapest#bence#Barátok közt#költözés#flóra#kellemetlen#hazugság#dávid#vita

Címlapról ajánljuk