Éjjel-Nappal Budapest

Vanda beköltözött a Bécy-házba

rtl.hurtl.hu

2019. szeptember 19. 20:10

Flóra balesetet szenvedett. Milánt kórházba szállították. Vanda megzsarolta Bencét.

Tamás reggel nagyon bedobja magát, mert lelkifurdalása van, amiért előző nap elfelejtette Flóra születésnapját. Kibékülnek, és szenvedélyes együttlét veszi kezdetét, amikor Flóra sérülést szenved. A lány próbálja tablettával enyhíteni a fájdalmait, és elmegy dolgozni. A fodrászatban aztán már olyan erősek lesznek a fájdalmai, hogy pont Szofi előtt fakad sírva.

Nézd meg itt, ahogy Flóra kiakad Szofiék hallgatózása miatt!

Bella szörnyen aggódni kezd, amikor Milán a hasfájása miatt elájul. A kórházban kiderül, hogy Milán lenyelte a pendrive-ot Bella dalaival. Miközben kiveszik Milán gyomrából az adathordozót, Mesi sejteni kezdi, hogy Milán beleszeretett a lányba.

Nézd meg itt, ahogy kiderül Milán hasfájásának forrása!

Bence reggel rajtakapja Vandát, hogy ott aludt a tetoválószalonban: kiderül, hogy a lány elvesztette az albérletét, ami a műterme is volt egyben. Vanda közli, hogy felvett két új embert próbaidőre, és Bence attól tart, hogy a lány az ő helyére keres új embert. Később Vanda megzsarolja Bencét, hogy találjon neki szállást, Bence pedig beköltözteti Vandát a Bécy-házba, és kelletlenül teljesíti minden kívánságát.

#Éjjel-Nappal Budapest#vanda#költözés#bécy-ház#bence#flóra#műtét

Címlapról ajánljuk