Éjjel-Nappal Budapest

Szilvi Gábornak: „Csináljunk gyereket!”

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 28. 22:40

Szofi Tamáshoz fordult. Marika tesztelte Szilvit. Tamás programot szervezett Diáéknak.

Szofi reggel még mindig teljesen ki van borulva azon, hogy nem vette észre, Tamás mennyire szenvedett a kapcsolatukban. Amikor még azt is meglátja a fodrászatban, Tamás mennyire szerelmes és boldog Flórával, úgy érzi, mintha tőrt döftek volna a szívébe. Miután képtelen rájönni, hogy mikor is fordult ennyire rosszra a kapcsolatuk, egyenesen Tamáshoz fordul a kérdéssel.

Nézd meg itt, ahogy Szofi Tamáshoz fordul!

Gábor boldog, hogy végre egy egész napot tölthet kettesben Szilvivel, de megjelenik az albérletben Marika, aki bár kislány korából ismeri Szilvit, de szeretné látni, hogy illik-e a lány az ő kicsi fiához. Gábor kénytelen megegyezni az anyjával abban, hogy egy napot együtt töltenek Szilvivel hármasban. Marika rögtön tesztelni kezdi Szilvit, aki ezt rögtön leveszi, és belemegy a játékba.

Nézd meg itt, Gábor kiakadását!

Tamás megjelenik Diáék albérletében, hogy személyesen gratulálhasson azért, mert a fiatalok tegnap átmentek a pótvizsgán. Először kiakad, mert a srácok még másnaposan éledeznek a tegnapi buli romjain, de aztán kijelenti, hogy egy nyárzáró bulit szervez a mai napra a fiataloknak. Dia nem akarja visszautasítani Tamást, ezért vele tartanak, a buli azonban unalmasabbnak bizonyul, mint arra számítottak.

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#szofi#dia

Címlapról ajánljuk