Éjjel-Nappal Budapest

Bella Mesinek: „Azt hiszem, lefeküdtem Milánnal…”

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 27. 22:40

Tamás anyja felnyitotta Szofi szemét. Milán furcsa módszerrel próbálta előcsalni az emlékeit. Diáék pótvizsgázni mentek.

Szofi nagyon megdöbben, mikor reggel Tamás munka előtt azzal fogadja, hogy felejtsék el, amiről a múltkor beszéltek, és béküljenek ki. Szofi a fodrászatban Tivadarnak őrjöng emiatt, heves vitába bonyolódik Flórával, aki mérgesen a fejéhez vágja, hogy Tamás soha nem feküdt volna le vele, ha boldog lett volna a házassága. Ezalatt Tamás az anyjának önti ki a szívét.. Anna beszélni akar Szofival, hogy megvédje a fiát. Szembesíti a lányt a házasság végét jelző jelekkel, amit ő anno nem vett észre….

Nézd meg itt, Szofi hogyan öntötte ki a szívét Tamarának!

Bella nem akarja feladni a reményt, hogy újra összerakják a dalait. Eközben főleg Milánon tölti ki a keserűségét, mert őt hibáztatja a laptop eltűnéséért. Milán ezért aztán bűntudattól fűtve kerít egy hipnotizőrt, aki majd hipnózissal segít neki emlékezni arra, hogy hol vesztették el a laptopot. Bella azonban rémülten megszakítja az eljárást, amikor kellemetlen emlékek törnek rá.

Nézd meg itt, ahogy Bellának visszatérnek az emlékei a hipnózis hatására!

Diáék nagyon izgatottan készülődnek a mai pótvizsgára, de Vityának semmi kedve az egészhez és győzködi a többieket, hogy ne menjenek be, inkább lépjenek le együtt. A történelem pótvizsgán aztán puskázáson kapját Lutz-ot. A többiek nem hajlandóak Lutz nélkül pótvizsgázni, és az igazgatónőt rábeszélik, hogy hadd vizsgázhasson Lutz is. Magukat is meglepik, hogy mindent tudnak. Alig hiszik el, hogy mindenki sikeres pótvizsgát tett, amit este hatalmas bulival ünnepelnek meg.

#Éjjel-Nappal Budapest#bella#hipnózis#szofi#dia

Címlapról ajánljuk