Éjjel-Nappal Budapest

Bella és Milán bajba keveredtek a Hősök koncertjén?

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 22. 22:45

Dia szerelmi háromszögbe került. Roland és Evelin kiakarták vásárolni Teót a T.É.R.-ből. Milán és Bella összefogtak.

Diának már nagyon megterhelő az albérleten belüli helyzet: miután Vitya elmondta neki, hogy még mindig erős érzelmek fűzik hozzá, Lutz is bevallja, hogy szereti őt. Dia hallani sem akar erről, és külön-külön emlékezteti rá a fiúkat, hogy ők mindannyian csak barátok. Dia a válsághelyzetben Flórától kér tanácsot, aki azt javasolja neki, hogy ha bármelyik fiúhoz is vonzódni kezdene, hallgasson a szívére. Dia végül úgy dönt, hogy inkább visszaköltözik Tamáshoz.

Nézd meg ITT mi történt a szerelmi háromszöggel!
 

Roland és Evelin ki akarják vásárolni Teót a T.É.R-ből, de Teó nemet mond. Később Evelin négyszemközt győzködi Teót, hogy ha eladja a részét, akkor lehetősége nyílik rá, hogy rendbe tegye az életét, és Teó elgondolkodik a dolgon. Felkeresi Barbit, és bejelenti, hogy eladja a részét, méghozzá Barbi miatt. Ám a nő arra kéri Teót, hogy ne tegyen ilyen gesztusokat az ő kedvéért. Aztán amikor Ildikó felhívja rá Barbi figyelmét, hogy Teóval végre lehetne Barbinak rendes családja, akár közös gyereke, Barbi elgondolkodik.

Nézd meg ITT, hogyan lepte meg Teó Barbit!
 

Milán és Bella eldöntik, hogy megmutatják a Hősök-nek, hogy milyen szuper zenét csináltak Karesszel. Az a tervük, hogy a bulin lejátszák a dalt és ezzel meggyőzik Ecküt és Menthát arról, hogy hívják fel ők Kareszt, hogy dolgozzanak együtt. Valóban sikerül bejutniuk a buliba, ám ott Bella régi pasija, Ék, keresztbe tesz nekik.

#Éjjel-Nappal Budapest#bella#hősök#lebukás#szerelmi háromszög#dia#lutz#vitya#barbi

Címlapról ajánljuk