Éjjel-Nappal Budapest

Tamara komoly veszélybe kerül a jószíve miatt?

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 21. 22:45

Vitya bevallotta az érzéseit Lutz-nak. Tamara egy női segélyszolgálatnál vállalt munkát. Mesi aggódott Tedi allergiája miatt.

Vitya csalódott, amiért Lutz és Dia együtt töltötték az éjszakát. Vitya képzelgésének még az sem szab határt, hogy Lutz azt állítja, nincs köztünk semmi. Amikor később focizás közben még azt is látja, ahogy Dia Lutznak szurkol, elveszíti az önuralmát, és ingerülten szabálytalanságot követ el Lutzzal szemben. Amikor később Lutz kérdőre vonja Vityát, kibukik belőle, hogy Vitya még mindig érez valamit Dia iránt. Amikor Vitya este kérdőre vonja Diát, a lány minden érzelmét letagadja.
 


Tamara lelkes, mert ma van az első próbanapja egy női segélyszolgálatnál. Amikor az első fiatal bántalmazott utcalány megjelenik, és rá sem hederít Tamarára, fogalma sincs, hogy mit kezdjen a lánnyal. Hazafelé sétálva összefut Joe-val, akivel megosztja a friss tapasztalatait, mire Joe, hogy elterelje Tamara figyelmét, elhívja a barátaikkal együtt lazítani. De Tamara a bár előtt meglátja az utcalányt, akit épp a pasija, aki egyben a futtatója is inzultál.
 


Amikor Mesi észreveszi, hogy Tedinek kiütései vannak, biztos benne, hogy Tedi allergiás Bella kutyájára, és megfenyegeti a lányt, hogy kidobja őt, amennyiben a sejtése beigazolódik. Az orvosnál azonban megtudja, hogy Tedi az illatszerekre allergiás, és Mesi bocsánatot akar kérni Bellától. Amikor viszont Bella ismét balhézni kezd, Mesi azt állítja, hogy Tedi a kutyára allergiás, és kidobja Bellát a hajóról. A hazugságára gyorsan fény derül Karesz előtt, aki felszólítja a lányt, hogy kérjen bocsánatot Bellától.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dia#vitya#lutz#mesi#bella

Címlapról ajánljuk