Éjjel-Nappal Budapest

Flóra megpróbálta rávenni Tamást, hogy árulja el Bécy-t

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 20. 22:40

Vitya vallomást tett Diának. Karola interjúra ment. Flóra arra bíztatta Tamást, hogy vágjon vissza Bécy-nek.

Vitya bevallja Diának, hogy még mindig szerelmes belé. Dia azonban a kapcsolatukért nem akarja kockára tenni az épphogy megmentett bandát, és kitenni magát annak, hogy Zita esetleg újra megharagudjon rá. Hogy visszaverje a fiú közeledését, azt állítja, hogy semmit nem érez iránta, és ezt azzal próbálja demonstrálni, hogy randira hívja, majd otthon heves flörtbe kezd egy deszkás sráccal. Mikor a fiú erőszakossá válik, Lutznak kell elűznie őt.
 


Karola reggel izgatott, mert interjúra kell mennie. A beszélgetésre a T. É. R.-ben kerül sor, aminek Karola nem örül, mert Teó is jelen van. Különösen, hogy az interjúban rá is kérdeznek, hogy kiről írta a legfrissebb dalát. Az interjú után a menedzserével, Maximmal még egyeztet a helyen, és egyre oldottabb köztük a hangulat, amikor Maxim barátnője zavarja meg őket, hogy a férfi otthon hagyta a kulcsát.
 


Tamás döbbenten értesül róla, hogy Bécy a klub költségére töltött el egy kellemes hétvégét az egyik táncos lánnyal. Flóra feltüzeli, hogy ez lehetne a nagy esélye, hogy végre visszavágjon Bécy-nek. Arra presszionálja, hogy mondjon el mindent Bécy üzlettársának, Georgnak. Tamás viszont bizonytalan, mert nem akarja Bécy-t hátba támadni. Ezt végül meg is bánja, amikor Bécy egy újabb rendezvény megszervezését tolja rá.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#flóra#bécy#betegség#lutz#vitya#dia#randi#interjú#énekesnő

Címlapról ajánljuk