Éjjel-Nappal Budapest

Lalira rámosolygott a szerencse, nyert egy ciprusi utat!

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 16. 22:30

Vitya és Dia kapcsolata tovább bonyolódott. Tamás feladatot kapott Bécy-től. Lali és Gábor közös programra mentek.

Vitya és Dia a tegnapi csók miatt teljesen össze vannak zavarodva. Amikor este Vitya és Dia bevásárlás összeszedése közben ismét közelebb kerülnek egymáshoz, nem tudják tovább visszafogni magukat és még egyszer megcsókolják egymást. Ám annak érdekében, hogy ne tegyék kockára a barátságukat, rögtön meg is tiltják maguknak, hogy bármit is érezzenek egymás iránt.
 


Tamás váratlanul kap egy feladatot Bécy-től, hogy estig keresse elő a klub elmúlt fél évi pénzügyi papírjait, mivel az elkövetkező napokban adóellenőrzést fognak kapni. Amikor a kiborult Tamás rájön, hogy a papírok fele hiányzik, megpróbál ellenszegülni Bécy-nek. Amikor kiderül, hogy Bécy végül lemondta az adótanácsadót, és még csak meg se köszöni Tamásnak a munkát, Tamás besokall, és elhatározza, hogy nem fogja hagyni, hogy Bécy többet ugráltassa.
 


Lali reggel szomorkodik, mert az összes barátjának van valami dolga, és senki se akarja vele élvezni a nyarat. Amikor Gábor napja végül felszabadul, elmennek Lalival strandolni, ahol Lali mindenáron be akar csajozni. Később egy promóciós játékra jegyet vesznek Gáborral, és Lali a legnagyobb meglepetésére nyer egy álomutazást. Lali nem akar hinni a szerencséjének, főleg, amikor kiderül, hogy a másik nyertes egy igazi bombázó.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#ciprus#utazás#nyeremény#gábor#vitya#dia#bécy

Címlapról ajánljuk