Éjjel-Nappal Budapest

Vanda teljesen kifordult önmagából féltékenységében

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 15. 22:40

Vanda féltékenykedett. Dia akarata ellenére is közelebb került Vityához. Tamara aggódott édesanyjáért.

Amikor reggel Bence meghívást kap Diáék esti bulijára, Vanda észreveszi, és ki akarja törölni a küldeményt a fiú telefonjából. Bence kiakad, hogy Vanda ilyen betegesen féltékeny, és tisztázni akarja vele, hogy ők nem járnak. A nap végén Vanda újabb botrányt csap a tetoválószalonban, és Bence úgy látja, hogy még az állása is veszélyben forog. Vanda Bencét még Diáék bulijába is követi.
 


Diának reggel az iskolában roppant módon imponál, ahogy Vitya figyelmezteti a diákokat, hogy ne merészeljék többé piszkálni Később, amikor Dia felszabadultan bulizik a barátaival, váratlanul megcsókolják egymást Vityával. Dia megijed, mert hiába fogadták meg a négyes kis csapatukban, hogy többé nem kezdenek ki egymással, Vitya csókja akaratlanul, de mégis felkavarja őt.
 


Tamarát nyugtalanítja, hogy nem tudja elérni az anyját, és eldönti, hogy munka előtt még benéz Gyöngyihez. Senki nem nyit neki ajtót, és a szomszédasszony is azt mondta, hogy már régen látta a nőt. Tamara komolyan aggódni kezd, de Tivadar együtt sikerül bejutniuk a lakásba, ahol ott találják Gyöngyit, aki teljesen maga alatt van, mert az életét totális kudarcnak érzi. Tamara újra talpra akarja állítani az anyját, és a fodrászatban egy szépítő kezeléssel kényeztetik.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#vanda#bence#dia#vitya#féltékenység#csók

Címlapról ajánljuk