Éjjel-Nappal Budapest

Karola: „Befejeztem a tetoválást!”

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 12. 22:40

Karolát kellemetlen meglepetések sora érte. Bellának és Karesznak konkurenciája akadt. Tamás drogtesztnek vetette alá Diát.

Karola reggel izgatottan készül az esti fellépésre, amit hétvégén Maxim szervezett le. A készülődést Krisztián telefonhívása zavarja meg, miszerint Karolának sürgősen be kel mennie a szalonba. Az első sok itt éri Karolát, mikor Krisztián közli mindenkivel, hogy elhagyja várost, és a szalont a távollétében Vandára bízza. Karola kiakad, és sértettségében felmond a szalonban. A második sokk a fellépés helyszínén éri, amiről kiderül, hogy a hely, pökhendi sznobokkal van tele.
 


Bella reggel aggodalmasan jelenik meg a hajón, mert exe, Ék a neten a KMTM Records működésének, és Bella dalának bojkottjára szólította fel a követőit. Bella emiatt nyugtalanul indul el egy hip-hop csatára. Ám kiderül, hogy a lejárató videót készítő Ék Bella nevében lemondta a fellépést. A dühös Karesz elszámoltatja Ék-et, ám a fiút nem hatja meg, bosszút akar állni Bellán, amiért elhagyta. Mikor Bellát követik, a lány megijed, és lemondja a közös munkát Karesszel.
 


Reggel Dia és a srácok aftereznek a lakásban, amit a megérkező Tamás zavar meg. Tamás, attól való félelmében, hogy a keresztlánya esetleg valamilyen szert használt, vizeletmintát kér tőle, hogy ellenőriztesse egy ismerősével. Habár Dia felháborodik, nyugodt lélekkel teljesíti Tamás kérését, hiszen nem vett be semmit. A minta azonban pozitív eredményt hoz a fiatalok legnagyobb döbbenetére, amin Tamás teljesen kiakad, és arra kötelezi Diát, hogy költözzön vissza hozzá.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#felmondás#bella#kmtm records#dia#drog

Címlapról ajánljuk