Éjjel-Nappal Budapest

Tamás: „Kudarcot vallottam Diával…”

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 6. 22:40

Dia próbált kiutat találni a helyzetéből. Karesz Mesit is bevonta a Hősök-kel közös munkájába. André és Orsi nem mindennapi randira mentek.

Diáék reggel az egykori törzshelyükön bandáznak a régi idők emlékére és megpróbálják kitalálni, hogy mit csináljanak. Nem sokkal később Tamás és Katalin megjelennek a helyen, és a srácoknak el kell menekülniük. Nagyon meghatódik, mikor a fiúk és Zita is el akarják hagyni vele együtt a várost. De Tamás és Dia anyja elcsípik őket. Mikor Vitya megsebesíti Tamást, Dia szomorúan feladja.
 


Karesz oltári boldog, mikor a Hősök beállítanak a lakóhajóra, és azt mondják, hogy még mindig szeretnének együtt dolgozni vele.  Elhívják Kareszt a már korábban leszervezett fotózásra, ahol Mesinek is be kell ugrania. A lány azonban először határozottan visszautasítja a felkérést, de aztán Karesz könyörög neki, hogy támogassa, mire végül igent mond. Mesi a fotózáson rájön, hogy ő ezt nem akarja. Válaszút elé állítja Kareszt, ahogy a Hősök is, mert ők egy elkötelezett emberrel akarnak csak együtt dolgozni.
 


André reggel nagyon megkönnyebbül, hiszen úgy tűnik, mégsem fertőzte meg Orsit chlamydiával. Lelkiismeret-furdalástól hajtva belemegy, hogy elmenjenek egy lovas tanyára a lánnyal. Mikor az egyik lovas oktató rányomul Orsira, és ráveszi a lányt, hogy lovagoljanak ki, André ezt kihívásnak veszi, és ő is lóra száll. De a lova komoly nehézségeket okoz neki, és az erdő közepén elvágtat. Az egész helyzet nagyon megalázó számára. André úgy érzi, hogy teljes egészében megkérdőjeleződött a férfiassága. De később otthon önmagát kifigurázva cowboynak öltözik, és úgy sztriptízel Orsinak.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dia#költözés#andré#orsi#randi#lovaglás#mesi#hősök#eckü#mentha#fotózás

Címlapról ajánljuk