Éjjel-Nappal Budapest

A Hősök együtt akar dolgozni Karesszal?

rtl.hurtl.hu

2019. július 30. 22:40

Szofi Pamacs után kutatott. Orsi aggódni kezdett. Karesz meglepő helyről kapott üzenetet.

Szofi reggel még mindig feldúltan Pamacsot keresi az erdőben Joe-val és Kingával. Megtalálja Pamacs nyakörvét, ami elvezeti őt a kimerült kiskedvencéhez. Végtelenül megkönnyebbül Szofi, de Pamacs vérző sebe láttán lesokkolva elviszik állatorvoshoz. Amikor utána összetalálkozik a lakásban Flórával, Szofinál elszakad a cérna. Nekimegy Flórának, Joe pedig épp az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy Szofi maradandó kárt tegyen a lányban.
 


Orsi elbizonytalanodva észreveszi, hogy André idegesen reagál egy régi női ismerőse láttán, akivel a DJ Sportfitneszben futnak össze. Amikor nem sokkal később Orsi elcsíp egy beszélgetést André és Roland közt, megijed. A sztriptíztáncos lány régen nyilvánvalóan André álmai nője volt, akitől a srác többet akart, mint szexet.
 


Karesz castingot szervez a lakóhajóra, hogy megtalálja a következő nagy rapsztárt a lemezkiadója számára, azonban csak félnótások jönnek el. Amikor Karesz idegesen lemond mindent, akkor hirtelen kap egy üzenetet a Hősök-től. Karesz teljesen odáig van, és azon agyal Milánnal, hogyan találkozhatnának mielőbb Ecküvel és Menthával. Bejutnak a koncertjükre, de a próbálkozásuk, hogy személyesen találkozzanak, kudarcba fullad és Karesz kínos helyzetbe is kerül.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bella#rap#hősök#szofi#flóra#orsi#andré

Címlapról ajánljuk