Éjjel-Nappal Budapest

Vanda elérte, hogy Bence hátat fordítson Diának

rtl.hurtl.hu

2019. július 29. 22:40

Flóra bosszút akart állni Szofin. Vanda összetűzésbe került Diával. Lali szerelem után kutatott a strandon.

Halkan megszólal Szofi lelkiismerete, mikor szembesül azzal, hogy a hétvége után még mindig mennyire ki van készülve Tamás és Flóra Szofi pénteki akciója miatt. Flórában eközben egyre jobban elhatalmasodik a harag érzése, mikor Tamás érzelmileg összeomlik a tönkretett jövendőbeli családjuk miatt. Flóra megfenyegeti Szofit, hogy bosszút áll rajta! Szofi később döbbenten veszi észre, hogy Pamacs eltűnt. A gyanú Flórára terelődik, aki sírva ér haza, és valóban beismeri, hogy kitette a kutyát az erdőben.
 


Dia megjelenik a tetováló szalonban, ahol összekap Vandával, és meghívja Bencét ebédelni. A féltékeny Vanda arra kéri Bencét, ha szereti őt, ne menjen el Diával ebédelni, de ezen Bence kiakad, neki senki ne mondja meg, mit csináljon. Később a kétségbeesett és Diára féltékeny Vanda, neki rontana dühében Diának, de az utolsó pillanatban meggondolja magát, és eljátssza, hogy az agresszív Dia neki ugrott, és Vanda a saját kezére zárja rá az ajtót.
 


Lali nagyon magányos, mert körülötte mindenki szerelmes, és csalódnia kell Gáborban is, aki nem akarja Lalival tölteni az időt, mert szintén szerelmes. Lali elpanaszolja Nikinek a bánatát, hogy hiába akar csajozni, semmi sem jön neki össze, pedig a horoszkópja is azt írja, a szerelmet a vízparton találja meg. Niki javaslatára, hogy miért nem csajozik strandon. Lali és Niki elmennek a strandra, ahol Lali nagyon jól érzi magát, csajozik kevés sikerrel, miközben kisebb balesetet szenved, így egy helyes vízi mentő lány siet a segítségére.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dia#bence#vanda#hazugság#pamacs#kutya#flóra#szofi

Címlapról ajánljuk