Éjjel-Nappal Budapest

Vanda Bencének: „Úgy kezelsz mint egy k*****t”

rtl.hurtl.hu

2019. július 10. 22:40

Bence őrlődött Vanda és Dia közt. Lali összetalálkozott Alessziával. Dávidnak ki kellett rúgnia egy kollégáját.

Bence még mindig nagyon feldúlt, mert Dia rajtakapta, amint Vandával szexelt. Reggel szeretné elmondani a lánynak, hogy Vanda számára semmit sem jelent, Dia azonban, hűvösen közli vele, hogy nem kell magyarázkodnia. Nincsenek együtt, csak lefeküdtek egymással, belefér. Ez a megjegyzés szíven üti Bencét, ezért röviddel ezután sértettségét Vandára zúdítja, akit ezzel nagyon megbánt. Miután Bence hazaér a munkájából, Dia a sértettségében továbbra is levegőnek nézi, amin Bence besokall, és úgy dönt, visszaköltözik a Bécy házba, egyedül hagyva Diát.
 


Alesszia a kocsijában ébred, ekkor rájön, hogy ez így nem mehet tovább, attól, hogy épp nincs munkája, nem lakhat a kocsijában, ezért úgy dönt, hogy albérletet keres magának. Jobb híján Alesszia beköltözik egy ellenszenves lányhoz. Amikor délután egy bárban vígasztalódik, váratlanul megjelenik a dínó jelmezes Lali is. Alesszia nagyon nem szeretné, hogy lebukjon, hiszen ismeri Lalit, régebben ő is Joe-k albérletében lakott és mindenki úgy tudja, külföldön van évek óta, ezért inkább össze-vissza kamuzva kimenekül a Lalival való társalgásból.
 


Dávidot nagyon megviseli, amikor reggel fel kell mondania a DJ Sportfitnesz munkatársnőjének. A fiúnak nincs kedve ehhez a hálátlan feladathoz. Jóindulata azonban nagy hibának bizonyul, mert ismét galibát okoz. Dávid végül a legalkalmatlanabb időpontra időzíti a felmondást, amitől Betti rettenetesen begurul, és Evelint hibáztatja a kirúgásáért. Bosszút esküszik Evelin ellen.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bence#vanda#dia#költözés#vita#alesszia#dávid#kirúgás#bori#evelin

Címlapról ajánljuk