Éjjel-Nappal Budapest

Tamás Szofinak: „Nem csak miattam ment tönkre ez a házasság!”

rtl.hurtl.hu

2019. július 9. 22:40

Tamás újra találkozott Szofival. Elérkezett Laura utolsó napja. Bence közelebb került Vandához.

Tamás reggel Flóra kedvéért elhatározza, hogy elpakolja Szofi dolgait és a közös ágyukat. Tamást és Flórát a bútoráruházban házaspárnak nézik, ez ráébreszti Tamást, hogy még mindig hordja a jegygyűrűjét. Szofi eközben elmegy a holmijáért, alig akarja elhinni, hogy Tamás milyen gyorsan kitörölte őt az életéből. Amikor a két fél összetalálkozik Tamás lakása előtt, vita robban ki közöttük. De Tamás nem akar mindig a hibás lenni mindenért, így beolvas Szofinak.
 


Laura nagy lelkesedéssel vág bele az elutazása előtti utolsó napjába. Meg akarja mutatni az egykori barátainak, hogy egyáltalán nincs már rájuk utalva, de a Dáviddal folytatott utolsó beszélgetése során Laura ismét ráeszmél arra, hogy még mindig mennyire szereti a fiút.
 


Bence Vandával töltött éjjel után másnaposan visszamegy a Bécy-házba, ahol mindenki az ő magánéletét tárgyalja. Bencének ebből elege van. Vehemensen győzködi Rolandot arról, hogy ő nem olyan pasi, aki egy lánnyal fekszik le azért, hogy kiverje a másikat a fejéből, akivel éppen problémái vannak. Ám, amikor Bence egy egész napot tölt el Vandával, egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#vanda#marci#randi#szofi#költözés#flóra#laura

Címlapról ajánljuk