Éjjel-Nappal Budapest

Laura és Evelin készen állnak a békülésre?

rtl.hurtl.hu

2019. június 28. 22:40

Dia lelkesen várta, hogy újra közelebb kerüljön Vityához. Bagoly és Bence egyre távolabb kerültek egymástól. Laura és Evelin leültek beszélgetni.

Dia reggel nagyon lelkes, mert ma lesz egy nagy, illegális buli, amit már alig vár. Amikor Vitya barátnője, Zsani lemondja a partit, úgy tűnik, semmi nem állhat a tökéletes nap útjába. Először valóban jól is alakulnak a dolgok Dia szemszögéből, mert ő és Vitya újra közelednek egymáshoz, ám aztán hirtelen felbukkan Zsani és Dia megint fel van ültetve, ráadásul Bencével sem tudnak találkozni.
 


Reggel Bence és Bagoly megint nem tudnak mit kezdeni egymással. Bagoly később megtudja, hogy Karola óriási lehetőséget kapott egy kiadótól, ráadásul az egész hátterében Boldizsár áll. Bagoly még jobban összezavarodik azzal kapcsolatban, hogy mit érez és kit szeret igazából. Bence, aki egész nap Diával sms-ezik, szintén ugyanígy érez.
 


Laura reggel meglepetésére összetalálkozik az egyik volt kolléganőjével. Ágnes gratulál Laurának a tökéletes életéhez, amitől Laura önbizalma megerősödik, ezért belemegy abba is, hogy találkozzanak Evelinnel, aki váratlanul felkeresi őt. A két lány közelebb kerül egymáshoz és Evelin affelől érdeklődik, hogy Laura szereti-e Matyit. Laura terel, és azt mondja, a szerelem olyan nagy szó, ráadásul azok után, amin átment Dáviddal.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#laura#evelin#dia#féltékenység#bagoly

Címlapról ajánljuk