Éjjel-Nappal Budapest

Bagoly féltékeny Karolára?

rtl.hurtl.hu

2019. június 21. 22:40

Flóra nem bízott Tamásban. Boldizsár ajánlatot tett Karolának. Evelinnek elkezdte az üzleti iskolát.

Tamást kikészíti, hogy képtelen elérni Flórát, hogy tisztázza a kettejük helyzetét. Tamás számára nem marad más hátra, mint hogy a fodrászatban keresse fel Flórát. Azzal az ürüggyel, hogy szeretné újra legyantáztatni a mellkasát, végre sikerül négyszemközt találkoznia a lánnyal. Flóra azonban leszögezi, már nem bízik meg benne, mert úgy gondolja, hogy Tamás két vasat akar a tűzbe tartani.
 


Reggel Boldizsár bukkan fel a Bécy-házban, hogy beszéljen Karolával. Fel akarja kérni énekesnek a zenekarukba, Bagoly azonban képtelen kezelni a helyzetet, és újra Bencén vezeti le a feszültséget, akinek egyre csak Dián jár az esze. Később, amikor Karola és Bagoly együtt próbálnak, Karola átlát Baglyon, látja, hogy a lányra még mindig hatással van Boldizsár, és biztosítja arról, hogy ő nem akar tőle semmit.
 


Evelin reggel nagyon ingerült, mert elalszik, és Dávid még csak fel se ébresztette az új, pénzügyi órája első napján. A kurzuson ráadásul úgy tűnik, mindenkinek sokkal nagyobb az elméleti tudása, mint neki. Evelin, hogy új barátokat szerezzen, meghívja az osztálytársait az albérletbe, hogy együtt tanuljanak. Evelin azonban nem érzi túl jól magát, mert a többiek nem értik, hogy valós elméleti tudás nélkül hogyan tudna elvezetni egy bárt.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bagoly#boldizsár#énekesnő#evelin#flóra#szofi

Címlapról ajánljuk