Éjjel-Nappal Budapest

Tamás képtelen szakítani Szofival?

rtl.hurtl.hu

2019. június 20. 22:40

Szofi szörnyű híreket kapott. Boldizsár bandája fellépett a T.É.R.-ben. Roland és André meglepték Dávidot.

Tamás megkéri Szofit, hogy üljenek le egy beszélgetésre, azonban félbeszakítja őket Szofi szüleinek a hívása, akik autóbalesetet szenvedtek. Tamás így nem képes rávenni magát, hogy szakítson vele, sőt, vigasztalásképp még le is fekszenek egymással. Flóra ezalatt az apja házában vár, és meg van győződve róla, hogy Tamás végre tiszta vizet önt a pohárba.
 


Este élőzenés buli készül a T.É.R.-ben, de amikor Bagoly megtudja, hogy Boldizsár zenekara lép fel, elmegy a kedve az egésztől. Amikor aztán a zenekar új énekesnője képtelen ellenállni az ingyenes VIP-fogyasztásnak, és kiüti magát, veszélybe kerül a koncert. Gábor és Boldizsár is hiába próbálja rábeszélni Bagolyt, hogy szálljon be az énekesnő helyett, a lány makacsul elzárkózik. Végül Bencének támad az az ötlete, hogy kérjék meg Karolát a beugrásra, aki igent is mond.
 


Dávid ráébred, hogy Evelin az üzleti iskola miatt mostanában kevésbé fog ráérni. Annál boldogabb, amikor Roland és André meglátogatják a Dj Sport Fitneszben, és egy jó kis sportos délutánt töltenek együtt. A fiúk aztán elmennek inni egyet, ahol Dávid kicsit többet iszik a kelleténél, majd egy fogadás során kicsit elszalad vele a ló, és viccből flörtölni kezd egy lánnyal. Ekkor betoppan Laura, aki azonnal küld egy fényképet a lányról és Dávidról Evelinnek. Dávid bűnbánóan hazarohan, hogy tisztázza a dolgot.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dávid#szofi#szakítás#megcsalás#bagoly

Címlapról ajánljuk