Éjjel-Nappal Budapest

Szofi Tamásnak: „Gyereket akarok tőled…”

rtl.hurtl.hu

2019. június 14. 22:40

Tamás hazatért. Laura féltékeny lett Evelin Dávidtól kapott ajándékára. Karesz napok óta nem hallott Belláról.

Flóra reggel rosszul van, annyira ideges, mivel Tamás ma fog visszajönni és reméli, hogy őt fogja választani. Miközben Flóra a munkahelyén szenved, Tamás hazaérkezik Szofihoz, aki rögtön észreveszi, hogy valami nem stimmel. Ám Tamás egy kifogással elmenekül a helyzetből és Joe-tól kér tanácsot. Tamás elmondja Joe-nak, hogy még mindig nem tudott dönteni. Hazaérve Szofi könnyek között elmondja Tamásnak, hogy igazából eldöntötte, hogy gyereket akar…
 


A szerelmes Evelin reggel fülbevalót kap Dávidtól ajándékba. Laura azonban véletlenül megtalálja a fülbevalót és féltékenységi rohamában elteszi azt. Amikor Evelin nem találja a fülbevalóit és megtudja, hogy Laura járt a lakásban, rögtön dühösen elindul hozzá. A két nő között elszabadul a vita, amikor Laura lehúzza a vécén Evelin fülbevalóját. Evelin erre dühösen megpofozza Laurát, amitől ő maga is nagyon ledöbben.
 


Karesz reggel nagyon aggódik, mivel Bella már napok óta nem jelentkezett nála. Amikor Karesz végül rátalál, ledöbben, mivel a lány láthatóan teljesen jól van és a barátaival lóg. Mikor Karesz számonkéri rajta az eltünését, Bella nevetségessé teszi Kareszt a barátai előtt. Amikor Bella később magától értetődően megjelenik a lakóhajón, hogy további számokat vegyen fel Karesszel, egy hatalmas vita bontakozik ki kettejük között.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#szerelmi háromszög#flóra#rap#bella

Címlapról ajánljuk