Éjjel-Nappal Budapest

Alakul valami Dia és Bence közt?

rtl.hurtl.hu

2019. június 12. 22:40

Matyi kisegítette Laurát. Bence összeveszett Bagollyal. Tivadar szívességet kért Szofitól.

Laura számára reggel fájdalmas a felismerés, hogy se otthona, se barátai, sőt még ruhája sincs, mivel mindenét az albérletben hagyta. Mivel nem akar meghunyászkodni az egykori lakótársai előtt, Matyi felajánlja, hogy menjenek el bevásárolni. Később azonban összefut Nikivel, aki megjegyzi, hogy nem hiszi, hogy Matyi ellenszolgáltatást nem várva gondoskodna Lauráról.
 


Bence reggel összeveszik Bagollyal, mert a lány elhanyagolta őt az utóbbi időben. Ezért kitalálja, hogy elmegy inkább meglátogatni az öccsét. Előtte azonban összefut Diával és a haverjaival, akik elcsábítják Bencét egy kis lógásra, amibe a fiú örömmel belemegy.
 


Szofi ledöbben, amikor reggel Tivadar arra kéri, játssza el, hogy ő a jegyese. A nagymamája a városba érkezik, és ő még nem tudja, hogy Tivadar meleg. Szofi először nem hajlandó, mert szerinte nem helyes, hogy Tivadar hazudik a családjának. Ám amikor megismeri Gizellát, gyorsan rájön, hogy ez a nő hihetetlenül ijesztő jelenség. Később azonban maga Tivadar az, akinél elpattan a húr, és coming outol nagymamájának.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#laura#vita#költözés#bence#bagoly#dia#megcsalás#szofi

Címlapról ajánljuk