Éjjel-Nappal Budapest

Tamás visszatért Budapestre

rtl.hurtl.hu

2019. június 7. 22:40

Karesz hazudott Joe-nak és Mesinek. Laura véletlen balesetet okozott Evelinnek. Tamás hazatért.

Karesz reggel váratlan hívást kap Bellától, aki hirtelen ihlettől megszállva azonnal felakar venni néhány számot. Karesz kínjában azt hazudja Joe-nak, hogy elrontotta a gyomrát, csak hogy elengedje őt. Már alig várja a közös munkát, amiért még Mesinek is hazudik. Lelkesen felveszik az első próbálkozásaikat, de lebuknak Mesi előtt, akit rosszul érint Karesz hazugsága.
 


Laura összeomlik, amikor Dávid leüvölti, amiért Evelin fogkeféjével takarította ki a vécét. Úgy dönt, hogy sportban vezeti le a frusztrációját, de a lépcsőházban összetalálkozik Evelinnek, aki megint beszélni akar vele. Laura megpróbál elmenekülni, de közben egy csúnya véletlennek köszönhetően tragédia történik. Bár Laura esküdözik a többieknek, hogy soha nem állt szándékában bántani Evelint, senki nem hisz neki.
 


Tamás reggel hazaérkezik Budapestre, és haza akarna menni, de rájön, hogy képtelen rá. Véletlenül összefut Tamarával, aki átérzi a helyzetét, de arra buzdítja, hogy legyen őszinte magával és mindenkivel körülötte. A lány elviszi Tomit egy latin táncos helyre, így Tamásnak a nap végre sikerül egy kicsit felengednie.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#hazugság#mesi#bella#rap#evelin#baleset#laura#kórház

Címlapról ajánljuk