Éjjel-Nappal Budapest

Dia lebuktatta Flóra és Tamás viszonyát?

rtl.hurtl.hu

2019. június 6. 22:40

Kareszt és Mesit kirabolták. Flóra rájött, hogy kitudódott a titka. Bécy fellépést szervezett Lalinak.

Bella bandája ellopja Mesi és Karesz minden közös pénzét, ezért Karcsi elhatározza, hogy visszaszerzi azt. Azonban hamar kiderül, hogy ez nem könnyű feladat, mert nem Bellánál van a pénz, hanem az agresszív exénél. Végül Karesznek és Bellának egy vakmerő akcióval sikerül visszaszereznie a pénzt. A közös sikertől szárnyakat kapva Karesznek sikerül a lányt rávennie, hogy együtt rappeljenek.
 


Dia beállít a fodrászatba, hogy lehúzza Szofit némi pénzzel, Flóra pedig közvetíteni próbál köztük, és azt javasolja, hogy Dia segítsen be a szalonban egy kis zsebpénzért. Dia hamar egyértelművé teszi Flóra számára, hogy tudja a kis titkát. Flóra könyörög a lánynak, hogy őrizze meg, de amikor Dia és Szofi közt nézeteltérés támad, Dia mérgében célozgatni kezd a dologra.
 


Reggel Lali nagyon lelkes, mert Bécy mára fellépést szervezett neki. A koncert helyszínén, egy csinos és agilis menedzser fogadja őt és Gábort. Bécy előadja a tervét, hogy Lali öltözzön zsabós-romantikus ruhába, ami ellen Lali tiltakozik, de amikor a menedzser is a terv mellé áll, beadja a derekát. A nőnek később le kell állítania az egyre inkább tolakodó Bécyt, ám amikor Lali is csapni kezdi neki a szelet, betelik a pohár.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bella#bécy#fellépés#zene#rap#flóra#megcsalás#dia

Címlapról ajánljuk