Éjjel-Nappal Budapest

Karesz rap karrierbe kezd?

rtl.hurtl.hu

2019. június 3. 22:40

Karesz belefogott a saját hangstúdiója építésébe. Lali összetalálkozott Barbival. Roland és Bori egy hónapja házasodtak össze.

Karesz reggel lelkesen kezdi el átalakítani a VIP kabint, hogy megvalósítsa legújabb álmát: épít egy saját hangstúdiót! Lelkesen be is ruházott a hangfelszerelésbe, ám amikor Mesi meglátja, mennyi pénzt költött el a közös jövőjükre félretett kaszából, megharagszik Kareszra…
 


Lali reggel munka közben véletlenül szó szerint belebotlik Barbiba, aki a dínójelmez miatt nem ismeri fel a srácot. Lali követi őt és egyből leadja a drótot Joe-nak, aki találkozóra hívja Barbit. A találkozón Barbi újra a régi önmaga, és elmeséli Joe-nak, milyen szörnyűségeken kellett átmennie. Lali kihallgatja őket, majd délután számon kéri Joe-t, hogy miért nem marad ki Barbi ügyes-bajos dolgaiból.
 


Roland és Bori meglepődnek, amikor rájönnek, egy hónapja házasodtak össze. Ezt meg kell ünnepelni! Sajnos azonban Rolandnak dolgoznia kell. Bori rögtön kijelenti, majd ő besegít neki. Roland viszont kénytelen megállapítani, hogy a munkahelyen egyáltalán nem illenek össze. Miután elfajul a vita, mindketten mulatva belátják, nem harmonizálhatnak mindenütt úgy, mint az ágyban.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#rap#mesi#vita#barbi#bori#roland

Címlapról ajánljuk