Éjjel-Nappal Budapest

Gábor újrakezdi Szilvivel?

rtl.hurtl.hu

2019. május 27. 22:40

Laura teljesen kifordult önmagából. Karola és Bagoly új dalon dolgoztak. Szilvi felkereste Gábort.

Laura mindenbe beleköt Evelin és Dávid kapcsán, amibe csak tud. Amikor kétségbeesésében összeomlik, ismét Joe vigasztalja. Ő megérti, milyen nehéz most a lánynak. Viszont amikor teljesen elveszíti az önkontrollt, és belehergeli magát az Evelin iránti gyűlöletbe, Joe-t is, és a lakókat is teljesen maga ellen fordítja.
 


Reggel Karola átnyújt egy új dalszöveget Bagolynak, amit írt. Bagoly teljesen odáig van a szövegért és csak néhány helyen változtat a szövegen. Bagoly azt javasolja, hogy még aznap menjenek is el egy stúdióba felénekelni. A próbán azonban Bagoly elbizonytalanodik, hogy elég jó dalszerző-e. Bence próbálja tudatosítani benne, hogy hinnie kell magában! Este Karola spontán ráveszi Baglyot, hogy adják elő a dalt a T.É.R.-ben, ahol nagy sikert aratnak.
 


Reggel Gábor váratlanul összefut Szilvivel, amit örömmel vegyes zavartsággal fogad. Szilvi azért jött, mert úgy döntött, hogy akar egy esélyt adni Gábornak és elszeretné neki mondani, hogy miért viselkedett ilyen hülyén az elmúlt időszakban. Gábor segítségéről biztosítja a lányt, és felajánlja, hogy a legjobb barátjával, Lalival együtt este elviszik bulizni.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#szilvi#gábor#laura#bagoly#zene#ének

Címlapról ajánljuk