Éjjel-Nappal Budapest

Joe és Dávid táncversenyt hirdettek a fitneszterembe

rtl.hurtl.hu

2019. május 13. 22:40

Lexy előállt egy ötlettel a fitneszterem népszerűsítésére. Milán tartott a taxis vizsgájától. Orsi az ujjai köré csavarta Andrét.

Joe és Dávid idegesek lesznek, amikor rájönnek, hogy már nyakukon a fitnesztermük megnyitója. Lexy azt javasolja, hogy rendezzenek egy hip-hop táncversenyt, hogy felhívják a figyelmet a teremre. Joe-nak és Dávidnak bejön az ötlet, viszont nem sokkal ezután Lexy ráhajt Dávidra, majd Joe-ra is, amin Joe kiakad, és kirúgja Lexy-t.
 


Milán elhatározza, hogy többet fog tanulni a taxis vizsgára, de először még segítenie kell Karesznek. A kocsmában azonban Milán ügyetlenségének köszönhetően, beragadnak a raktárba. Ebben a feszült helyzetben Milán bevallja a barátjának, hogy retteg a vizsgától, és nagyon fél, hogy nem lesz meg a taxis engedélye. Karesz kikérdezi Milánt, aki a hatodik sör után minden kérdésre helyes választ ad, sikereit azonban a sör hatásának tudja be! Végre előkerül Barna is, aki kiszabadítja a fiúkat, és felvilágosítja Milánt, hogy amit megivott, az alkoholmentes sör volt…
 


André meglepődik, hogy az eddig kislányos Orsiból, mennyire szexi, öntudatos nő lett. Amikor azonban a lány hűvösen lekoptatja, ez csak még jobban feltüzeli. Orsi elégedetten rádöbben, hogy minél hidegebben viselkedik Andréval, annál nagyobb hatalma van felette. André újra bepróbálkozik nála, és felajánl egy masszázst a lánynak. Amikor Orsi ezt hagyja, André azt hiszi, sikerült az ujjai köré csavarnia a lányt. Orsi azonban magabiztosan otthagyja.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dávid#kirúgás#fitneszterem

Címlapról ajánljuk