Éjjel-Nappal Budapest

Teljesen lerombolták Szofi és Tivadar fodrász szalonját

rtl.hurtl.hu

2019. március 15. 21:40

Dávid közelebb került Evelinhez. Szofi gyanakodni kezdett Diára. Karesz kiakadt Győzőre.

Amikor Dávid ruhái rózsaszínek lesznek Evelin hibájából, a lány felajánlja neki, hogy elkíséri vásárolni. A ruhapróbák alatt mindketten nagyon felszabadultak, és egyre jobban érzik magukat egymás társaságában.  Amikor Laura később durván nekitámad és kérdőre vonja Dávidot, a fejéhez vágja azt is, Evelin pillanatnyilag nem akar pasizni. Laura jelenetet rendez a többi lakó előtt, mire Joe beszél erről Dáviddal, de a férfi tisztázza, hogy ő egyenes és őszinte volt Laurával.
 


Amikor reggel Szofi belép a fodrászatba és teljesen feldúltan találja az üzletet, egy világ omlik össze benne. Az ajtó nyitva volt, és egyikük sem tudja, hogy ki járt utoljára az üzletben. Ám amikor Flóra megtalálja Dia tárcáját, Szofiban felmerül a gyanú, hogy Dia lehetett az, aki ott járt esetleg a haverjaival és ők dúlták fel a helyet. Amikor Szofi szembesíti Diát a gyanújával, Dia teljesen kiakad és Tamáshoz fordul.
 


Karesz felháborodva meg akarná szakítani a haverságot Győzővel, amikor rajtakapja, hogy Mesi egyik fehérneműs fotóját nézegeti. Azt viszont egyáltalán nem érti, hogy Mesi viszonylag lazán reagál Győző akciójára. Mesi azonban határozottan visszatartja Győzőt és nekiugrik Karesznek, hogy ne viselkedjen ilyen macsósan, elvégre az Ő testéről van szó.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dávid#evelin#laura#féltékenység#vásárlás#szofi#fodrászat#vandalizmus#győző#mesi

Címlapról ajánljuk