Éjjel-Nappal Budapest

Orsi: „Senkinek sincs szüksége rám…”

rtl.hurtl.hu

2019. február 28. 21:40

Mesi felvidította Orsit. Roland nem volt hajlandó lemondani a fellépésükről. Elkezdődött Joe második tárgyalása.

Roland nem tudja lenyelni, hogy Tamás őt és a haverjait profikkal helyettesítette. Elszántan fogadkozik Borinak, hogy mindenáron fel fog lépni. Bori aggódik, mert Bécy kijelentette, hogy nem tűr több balhét, és fél, hogy ha Roland ezt meglépi, akkor esélytelen lesz, hogy visszaköltözhessenek a házba. Ezért bezárja Rolandot, de ő még időben ki tudja szabadítani magát, és végül tényleg felrohan a színpadra.
 


Joe második tárgyalása következik, és az ügyvédjének megint emlékeztetnie kell rá, hogy tartsa magát a stratégiájukhoz, és tagadja meg a vallomást. Amikor az áldozat anyja a fia gyilkosaként emlegeti, Joe-nál elszakad a cérna. Beszélni kezd, ám ezzel csak egyre jobban gyanúba keveri magát, ugyanis bevallja, hogy utálta Ádámot, és hogy tényleg megfenyegette, hogy megöli.
 


Mikor a hazatérő Mesi és Karesz bejelentik, hogy újra összejöttek, Orsi még inkább ráébred, hogy mennyire üres is az élete. Mesi meggyőzi, hogy menjenek el a klubba a nagy chippendale-showra, ahol a chippendale-táncos André felrángatja Orsit a színpadra. Orsit azonnal elbűvöli a fiú, ám amikor a műsor után megkeresi Andrét, az gyakorlatilag nem is emlékszik rá.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#mesi#orsi#andré#öltánc#szexi#chippendale#roland#tárgyalás

Címlapról ajánljuk