Éjjel-Nappal Budapest

Roland Tamás kedvéért férfi táncosnak áll?

rtl.hurtl.hu

2019. február 26. 21:40

Tamás bajba került. Bécy rányomult Mesire. Nitró levette a lábáról Karolát.

Tamás azzal dicsekszik a klubban, hogy a tervezett chippendale show nagy siker lesz. De aztán elképesztő dolog történik: a menedzser lemondja az eseményt. Kétségbeesésében Tamás belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba és összehívja a jól kinéző ismerőseit: Rolandot, Balut, és két biztonsági őrt.
 


Mesi és a fiúk reggeliznek, amikor beállít Bécy és nagyon dicséri a lány munkáját, és rögtön elkezd nyomulni rá, amit Karesz nagyon rosszul tűr. A hegyen Kareszék lerázzák a Mesire nyomuló Bécyt. Miközben Karesz és Mesi romantikáznak, Milán bepánikol, hogy baj van Tedivel. Amikor Kareszék végre lejutnak a hegyről, Tedi már alszik, Mesi viszont kijózanodva azt mondja Karesznak, hogy ne kockáztassák a köztük lévő kiegyensúlyozott, baráti kapcsolatot azzal, hogy ismét összejönnek.
 


Nitró visszatér külföldről, és azonnal meglátogatja Karolát a tetováló szalonban, és egy olyan drága és figyelmes ajándékot hoz neki, amivel teljesen leveszi a lábáról, és randira hívja, amit a lány nagy nehezen elfogad. Nitró felugrik Teóhoz, hogy megdumálják a helyzetet. Teó követelődzik, hogy Nitró durrantson végre valamit, mert telik az idő.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#chippendale#mesi#heiligenblut#nitró#csók

Címlapról ajánljuk