Éjjel-Nappal Budapest

Tamara ultimátumot kapott: Hazudnia kell, különben kirúgják

rtl.hurtl.hu

2019. január 24. 15:40

Tamara kemény morális döntésre kényszerült. Joe folytatta a nyomozást Robi után. Orsi segíteni próbált Erikának.

Joe reménykedni kezd, amikor a hétvégén a magánnyomozó kideríti Robi budapesti címét. Tettre készen, Lalival karöltve elkíséri a nyomozót Robi lakásához. Joe-nál elszakad a cérna és összeveri Robit. Robi vehemensen tagadja, hogy Ádám lakásában járt volna, és bármit is tudna a gyilkosságról. Joe kijózanodva kénytelen belátni, hogy a forró nyom odalett. Szomorúan eszmél rá arra, hogy a szabadon töltött utolsó néhány napját azokkal az emberekkel akarja együtt tölteni, akiket szeret, végül Evelinnel is kibékül.
 


Tamara ledöbben, amikor a leendő menyasszonyt, Mia-t egy másik férfival kapja rajta szex közben a lakásukban. Mia könyörög neki, hogy semmit se mondjon Csabának, a vőlegényének. Tamara hallgatását igencsak kemény próba elé állítják, amikor Csaba megbeszéli vele a házassági fogadalmát, és Tamara meghatódva ismeri fel, hogy Csaba mennyire szereti Mia-t. Harcol magával, hogy képes-e végignézni, ahogy Csaba a vesztébe rohanjon, vagy közbelépjen? Amikor Tamara beszámol a főnökének az aggodalmairól, ő választás elé állítja Tamarát: vagy hallgat és megszervezi az esküvőt, vagy elmehet.
 


Orsi izgatottan várja, hogy elkísérje Erikát a fellépésre. Az utóbbi időben sem az önkéntes melói, se a pasik nem voltak túl sikeresek nála, így reménykedik abban, hogy történik némi pozitív fordulat is az életében. Amikor Erikának csak még inkább elmegy a hangja munka közben, Orsinak mentő ötlete támad. Rendezzenek egy élő karaoke estet. Orsi bátorságot merítve elsőként lép fel és meglepődik, hogy a közönség mennyire odavan érte. Amikor Erika bevallja neki, hogy ez azért volt, mert a blúza a reflektorfényben átlátszóvá vált, Orsi szégyenében a föld alá tudna süllyedni.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#megcsalás#munka#evelin#békülés#orsi#karaoke#beégés

Címlapról ajánljuk