Éjjel-Nappal Budapest

Joe számára felvillant a fény az alagút végén?

rtl.hurtl.hu

2019. január 14. 21:20

Szilárd meglepte Karolát. Joe kirúgta az ügyvédjét. Szofinak problémája akadt egy utcazenésszel.

Karola egy egész hétvégén át őrlődött a múlt heti eseményeken, és hogy Szilárd és Teó közül ki lenne számára a megfelelő választás. Bori továbbra is azt tanácsolja, hogy mind a két srác kuka, ám a nyugodt elmélkedést Szilárd látogatása és meglepetése akadályozza meg. A srác a gyerekkori jó élményeket akarja felszínre hozni Karolában, ám a cirkuszlátogatás a lány, és így végül Szilárd számra is kedvezőtlen fordulatot vesz.
 


Gábor nagyon aggódik, amikor Joe ügyvédje reggel arra utal, hogy Joe nincs túl jó állapotban a börtönben. Később Gábor valóban rossz lelki és fizikai állapotban találja Joe-t. Ehhez még hozzájön az is, hogy Joe kirúgja az ügyvédjét, mivel az azt akarja, hogy Joe bűnösnek vallja magát. Joe ezért megkéri Gábort, hogy bízzon meg egy másik ügyvédet, Dr. Bihari Ritát az ügyével. Gábor azonban nem túl lelkes, mivel korábban az ügyvédnő már védte Joe-t, sikertelenül. Ám amikor Evelin Gábor háta mögött mégis megbízza az ügyvédnőt, Gábor szörnyen dühös lesz.
 


Szofi reggel meglepődik, mivel egy utcazenész a fodrászat bejárata elé cövekelt a kutyájával együtt, és ott próbál meg némi pénzt gyűjteni. Először megsajnálja őt, és még a fodrászat előtti zenélést is elviseli, a nap folyamán azonban Szofi azonban egyre idegesebb lesz, így a közterület felügyelettel fenyegeti meg az utcazenészt. Mikor az utcazenész még az egyik vendéggel is összeszólalkozik, heves vita alakul ki, ami során Pamacs és az utcazenész kutyája, Csillag észrevétlenül elszöknek.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#cirkusz#meglepetés#ügyvéd#börtön#szofi#utcazenész

Címlapról ajánljuk