Éjjel-Nappal Budapest

Karola Teónak: „Neked ki van szívva a nyakad?!”

rtl.hurtl.hu

2019. január 9. 20:40

Karola számonkérte Evelint. Bécy kikapcsolódni vitte Tamást. Orsi teljesen leégett anyagilag.

Reggel Karola arra ébred, hogy Puska telefonon zaklatja és Szilárd az ágyában fekszik. Lelkifurdalás fogja el, hogy ismét lefeküdt Szilárddal, ezért rögtön elrohan Teóhoz, aki lekoptatja őt. Ezután a féltékeny Karola szemtől szembe felteszi a kérdést Evelinnek, hogy mi folyik közte és Teó közt, de Evelinnek sikerül elhitetni Karolával, hogy csak munkakapcsolat van kettejük között.
 


Tamás reggel szerelmes hevületben szexet kezdeményez Szofival, de amikor a felesége gyorsan bekapja a fogamzásgátló tablettát, egyszeriben lelohad a kedve. Tamás a munkatársain vezeti le a feszültségét, ezért Bécy, hogy elterelje Tamás gondolatait, elcipeli a férfit egy squash pályára. Bécy-nek valóban sikerül Tamást felvidítania, ám váratlanul oda a jókedv, mert egy squash labda teljes erővel telibe találja Tamás legérzékenyebb pontját.
 


Bori és Orsi vásárolni mennek, annak ellenére, hogy Orsinak nem nagyon van pénze. Miután Orsi mégis megvesz egy drága nadrágot, otthon kiderül, hogy még a telefonszámláját sem tudja befizetni. Orsi erre úgy dönt, visszaviszi a vásárolt farmert, de sajnos véletlenül beleül egy kis csoki pudingba. A csereakció így sikertelen, Orsi pedig teljesen kikészül.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#viszony#szerelmi háromszög#bécy#vita#gyermekvállalás#szofi#orsi#pénz

Címlapról ajánljuk