Éjjel-Nappal Budapest

Mégse házasodhat össze Bécy és Isabel?

rtl.hurtl.hu

2019. január 7. 20:40

Annabella megfúrta Bécy és Isabel esküvőjét. Karesz összeveszett Klaudiával. Roland Teóékkal töltötte a napot.

Tamara nem akarja elhinni, amikor reggel Annabella mindenki előtt közli, hogy megfúrta az esküvőt. Tamara lelkiismeret furdalástól gyötörve mindent megpróbál, hogy megmentse az esküvőt, de eleinte nem jár sikerrel. Végül Evelintől kér segítséget, aki meglepő módon felbátorítja a lányt. Tamara erőt merít Evelin szavaiból, és együtt elszántan elindulnak a főnökéhez segítséget kérni.
 

Karesz reggel összetűzésbe kerül Klaudiával, aki Mesitől tudomást szerzett Lili leveléről. Karesz nem engedi, hogy bárki is válaszoljon Lili levelére, mert szerinte Lili nem érdemli meg, hogy választ kapjon. Karesz később, mikor visszaér a lakóhajóra, észreveszi, hogy valaki megpróbált belépni a laptopján a levelezésébe. Mesi bevallja, hogy Klaudia volt, mire Karesz nagyon begurul, és keményen kiosztja a nőt.
 


Roland szeretne egy kellemes napot eltölteni Borival, de a lánynak már programja van, így Roland végül csatlakozik Bencéhez és Teóhoz, akik a fél napot lazulásra szánták egy uszodában. Az uszodába érve egyből belebotlanak pár csinos lányba, akik felkeltik apa és fia érdeklődését, és akik között elindul egyfajta macsós versengés, amiből Roland, félve Bori haragjától szeretne kimaradni.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bécy#isabel#esküvő#vita#klaudia#roland#bence#csajozás

Címlapról ajánljuk