Éjjel-Nappal Budapest

Klaudia Karesznak: „Azt érzem, muszáj Lilit pótolnom…”

rtl.hurtl.hu

2018. december 21. 21:40

Karesz jobban megismerte Klaudiát. Karola úgy érezte, követi őt valaki. Rolandot zavarta Marci viselkedése.

Mikor a műhelyben nincs semmi tennivaló, Karesz nem tudja, mihez kezdjen a szabadidejével, mivel a fia, Tedi épp Klaudiánál van. El akar menni hozzá, de Milán és Győző végül meggyőzik róla, hogy engedjen meg magának egy kis pihenést. Végül azonban nem bírja sokáig Tedi nélkül, és mégiscsak elmegy Klaudiához. Egy közös séta során rájönnek, hogy mindig csak azért kapnak össze, mert úgy érzik, hogy pótolniuk kell Tedi mamáját.
 


Reggel Karola és Bori kiskarácsonyi ünneplést tartanak a házban és mézeskalácsot sütnek, valamint értékelik az évüket. Karola a karácsonyi bevásárlás után zaklatottan érkezik meg a tetováló szalonba, mert úgy érzi valaki követte. Krisztián nem igazán foglalkozik Karola parájával, aki később éppen Borinak meséli el, hogy úgy érzi követték, amikor talál egy fenyegetőnek tűnő üdvözlő lapot az udvaron. Karola magára marad és Teót hívja segítségül, hogy nem mer hazamenni.
 


Reggel Roland és Bori szerelmi élete kisebb konfliktust gerjeszt a Bécy-házban. A vita során Roland rászáll Bencére, amiért szerinte a fiú nem csajozik eleget. Később a bárban egy lány már-már felkínálkozik Bencének, aki azonban visszautasítja őt, mivel úgy érzi, érzelmileg még semmilyen kapcsolatra nem áll készen. Roland megpróbál felvágni Bence előtt, ezért megpróbál két lányt felszedni a bárban, akik azonban lekoptatják őt. Bence ezzel szemben sikerrel jár a lányoknál, Roland pedig a lelkére beszél a fiúnak: nem érti, miért nem éli ki magát jobban, amíg még megteheti…
 

#Éjjel-Nappal Budapest#klaudia#karácsony#roland#bence#csajozás

Címlapról ajánljuk