Éjjel-Nappal Budapest

Evelin elérzékenyülve próbálta megakadályozni Orsi költözését

rtl.hurtl.hu

2018. december 19. 21:40

Karesz összetűzésbe került Klaudiával. Tamara túlhajszolta magát. Orsi beköltözött a Bécy-házba.

Karesz bizonytalan, amiért reggel még egyszer beidézi őt a gyámhivatal. Attól tart, hogy végérvényesen elveszíti Tedit. Amikor a gyámhivatalban összefut Klaudiával, meg van róla győződve arról, ő intézte az egészet, hogy elvegye tőle Tedit. A gyámhivatali ügyintéző azonban felszólítja Klaudiát, hogy adja vissza Karesznek a fiát. Amikor Karesz boldogan haza akarja vinni a fiát, Klaudia feltartóztatja őt, és még egyszer hatni próbál a felelősségtudatára.
 


Tamara reggel teljesen túlhajszolt. A kuncsaftja nógatja a helyszín miatt, továbbá Bécy kéri őt, hogy Tamara törődjön többet az esküvőjével, mert már mindjárt itt van a napja. Tamara az ügynökségnél mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerüljön megtalálnia a tökéletes helyszínt a kliense számára, de ő egyikkel sem elégedett. Amikor még a főnöke is nyomást gyakorol Tamarára, kiborul. Egy rendkívüli ötlettel Tamarának végül sikerül elérnie, hogy a pár elégedett legyen. Azonban az egyetlen időpont, amikor még szabad a helyszín egybeesik Bécy esküvőjének napjával.
 


Orsi beköltözik a Bécy-házba, amit mindenki jóváhagy, és szeretettel fogadják a lányt. Karola segít a többieknek rendet tenni, hogy Orsi beköltözhessen, amikor levele érkezik Szilárdtól.  A levél megrázza, de megpróbálja figyelmen kívül hagyni. Bori sikeresen eltereli a figyelmét, amikor rásózza a karácsonyi hús és halvásárlást. Karola utálja az egészet, de Teó gyorsan jobbkedvre deríti, és újra megtalálják a közös hangot a karácsony fikázásában. Karola egy szexi szereléssel akarja meglepni Teót, amikor a száján kicsúszik valami, ami tönkreteszi az idillt.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#gyámügy#klaudia#esküvőszervezés#orsi#költözés#ajándék#karácsony

Címlapról ajánljuk