Éjjel-Nappal Budapest

Reni összeverve állított be Joe-hoz

rtl.hurtl.hu

2018. november 26. 21:40

Evelin megpróbálta megnyugtatni Joe-t. Bori kisegítette Erikát. Tamás számításait ismét keresztülhúzta Pamacs.

Joe továbbra is nagyon maga alatt van, amiért Reni elhagyta őt. Evelin hatására nagy nehezen sikerül lenyugodnia, és szomorúan kénytelen belátni, hogy néha jobb elengedni a dolgokat, és nem harcolni tovább értük. Joe megígéri Evelinnek, hogy vigyázni fog magára. Este azonban megjelenik Reni összeverve az albérletben, és könyörög Joe-nak, hogy szabadítsa ki Simit Ádámtól.
 


Bori reggel megint Erika barátságáért versenyez, de a próbálkozásai rendre visszapattannak róla. Annál nagyobb örömet okoz Borinak, hogy később kisegítheti a bajból Erikát azzal, hogy felajánlja az együttesének, próbáljanak az ő házuk garázsában. Bori terve azonban rosszul sül el, mert az egyik felháborodott szomszéd rendőrséggel fenyegetőzik a zaj miatt. Borinak végig kell néznie, ahogy Roland eljátssza a megmentőt, és felajánlja Erika zenekarának, hogy próbáljanak nyugodtan nála, a bárban.
 


Tamás már előre örül annak, hogy Szofival az ágyban fogják tölteni a szabadnapjukat, de a kiskutya már megint keresztülhúzza Tamás számításait. Megbotránkozik azon, hogy Szofi még egy kutya jóga órát is betervezett aznapra. Tamás eleinte megpróbál jó képet vágni a dologhoz, de eljön az a pont, amikor betelik nála a pohár. Elege lesz a kutyából, és alattomosan bezárja őt a fürdőszobába.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#verekedés#reni#bori#roland#erika#zenekar#próbaterem#szofi#féltékenység

Címlapról ajánljuk