Éjjel-Nappal Budapest

Szofi máris talált valakit Tamara helyére a fodrászatba

rtl.hurtl.hu

2018. november 21. 21:40

Joe megpróbálta lebuktatni Ádámot. Bori újra összetalálkozott Erikával. Tamara úgy érezte lecserélték őt.

Tamara minden eszközzel megpróbálja meggyőzni Szofit arról, hogy még mindig tud neki segíteni a szalonban. Szofi azonban ezt köszönettel visszautasítja, mivel nem hiszi, hogy Tamara két munkát tudna egyszerre végezni. Tamara félreérti a visszautasítást és megbántva érzi magát, amikor ráadásul még azt is meglátja, hogy Szofi Flóra személyében felvett egy helyettesítő fodrászt, Tamara agya végleg elborul.
 


Joe kénytelen végignézni, ahogy Ádám fölényeskedik Renivel szemben. Szilárdan eltökélve, hogy utoljára még jól beolvas Ádámnak, Joe útnak indul Gáborral. Ám eközben egy furcsa találkozó szemtanúi lesznek: Ádám ismét droggal üzletel. Az aggódó Joe kihívja a rendőrséget és reméli, hogy Ádám végre bekapja a horgot. Ádám megússza a dolgot, mivel a drogos zacskót ügyesen eldugja, majd amikor Reni megtudja Ádámtól, hogy Joe már megint követte a férfit Reni ledöbben.
 


Bori megörül, amikor reggel viszontlátja Erikát, aki a hiányzó fizetése miatt ismét reklamálni akar Bécynél. Bori megtudja, hogy Erika új lakást keres magának, mivel kidobták őt a próbateremből. Ám amikor Bori felajánlja Erikának, hogy költözzön a Bécy-házba, a lány visszautasítja az ajánlatot. Bori csalódott, mivel még mindig abban reménykedik, hogy Erika és ő jó barátnők lehetnének.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#drogkereskedelem#drog#bori#erika#öltánc#bécy

Címlapról ajánljuk