Éjjel-Nappal Budapest

Bori Annának: „Rolandnak vissza kell kapnia, amit velünk tett…”

rtl.hurtl.hu

2018. október 2. 22:00

Zsuzsa gyámsági eljárást indított Orsiért. Anna és Bori tervet eszeltek ki Roland ellen. Lali új szakmában akarta kipróbálni magát.

Reggel a gyámhatóság megjelenik az ajtóban és értesítik a rémült Orsit, hogy az anyja vissza akarja szerezni a gyámsági jogát. A dühös Joe semmi szín alatt nem akarja elismerni az anyai jogot, Orsi pedig úgy érzi magát, mint egy ping-pong labda a bácsikája és az anyja között – ugyanis szemmel láthatóan az senkit sem érdekli, hogy ő mit akar.
 


Amikor Bori reggel megint durván ellöki magától Rolandot, Roland még egyszer megpróbál egy lépéssel közelebb férkőzni hozzá és megcsókolni a lányt, de csak egy rideg lágyékon rúgást zsebel be érte. Míg azonban Roland kénytelen bevallani magának, hogy egyszerűen szüksége van Borira, addig Bori Annával együtt elhatározza, hogy keményebb eszközökhöz kell folyamodnia, ha meg akar végre szabadulni Rolandtól. Kipakolja a férfi szobáját és kirámolja a cuccait a ház elé.
 


Lali megpróbál sajtárusként elstartolni, de kudarcot vall, mert nem tudja bemagolni az interjúig a szükséges tudást. Amikor puskázni akar, a hirtelen megjelenő Karesz lebuktatja őt, Lali pedig nem kapja meg az állást. Szomorúan azt kérdezi magától, hogy vajon túl buta-e az álmai eléréséhez és ahhoz, hogy pénzt keressen?
 

#Éjjel-Nappal Budapest#zsuzsa#orsi#gyámság#anna#bori#munka#bosszú

Címlapról ajánljuk