Éjjel-Nappal Budapest

Bori Rolandnak: „Nem Anna hibája, hogy nincs jövőnk...”

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 24. 22:00

Joe elhitette magával, hogy túlesett Renin. Bori hazaérkezett. Lali megismerkedett egy csinos lánnyal a szépségklinikán.

Bori nagyon mérges Rolandra, mikor visszaér a Bécy házba. Roland azonnal megpróbál bocsánatot kérni, de Bori hallani sem akar róla, végül Annával is annyira összeveszik, hogy Karolának kell elhúzni Borit a lánytól. Bori számára világossá válik, hogy nem fogja kibírni egy fedél alatt Rolanddal és Annával, ezért elgondolkodik azon, hogy elköltözik a házból. Karola győzködi, hogy az nem megoldás. Roland ezzel egy időben megpróbálja Annára hárítani a felelősséget, és ki akarja őt dobni a házból.
 


Joe bedumálja magának, hogy helyesen döntött, mikor szakított Renivel. Később otthon, és a műhelyben is érzékenyen reagál a szakítás témára, majd Barnával és a haverjaival az alkoholba menekül. Felmerül, hogy a csapat Ginger bárjában folytassa a bulizást, Joe pedig meg van róla győződve, hogy ez már nem fog neki gondot okozni. A bárban viszont megérkezésüket követően azonnal félreértések sorozata kezdődik Joe és Reni között.
 


Lali reggel elkíséri Gábort a szépségklinikára az orvoshoz, ahol megismerkedik az egyik ápolónővel, Lénával. Lali tetszik a lánynak, Lali mégis azt hiszi, hogy elrontotta az ismerkedést, ezért azon is elgondolkodik, hogy kés alá fekszik. Tanácsot kér az egyik orvostól, aki egy filccel be is jelöli a testén a problémás területeket. Nem sokkal később Léna randira hívja Lalit, de Lalinak már nincs ideje lemosni magáról a jelöléseket. A randin Léna szidja az olyan embereket, akik a szépség őrületébe estek, és össze-vissza műttetik magukat, amitől Lali bepánikol.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#reni#vita#szakítás#roland#anna#bori#randi#kellemetlen

Címlapról ajánljuk